Mestral

Mestral és una marca que ens acompanya des dels inicis de Debonatinta; ha crescut amb nosaltres. És un projecte que ens ha donat moltíssimes alegries, ja que ens va permetre iniciar-nos en el món del packaging. A partir d’aquell primer briefing de fa anys, hem tingut l’oportunitat d’aprofundir la nostra feina en aquest món que ens apassiona i hi hem volgut dirigir els nostres esforços. Aquesta experiència ens ha permès investigar i conèixer els proveïdors, els materials i els suports d’aquest àmbit, i hem après a conviure amb el repte i les dificultats que suposa aquesta tasca.

La Cooperativa de Cambrils volia una identitat de marca amb uns codis i uns cromatismes moderns que transmetessin la idea que els agricultors són empresaris de la terra, tot fugint de la idea del pagès que treballa la terra amb un aire rústic i antic.

L’àmplia família de productes que ofereixen actualment s’exporta arreu del món. Gràcies a la bona feina de la cooperativa i a l’alta qualitat dels productes, gaudeixen d’un gran reconeixement. Aquest projecte ha estat un punt d’inflexió per a Debonatinta. Ens ha permès aprendre molt i créixer en el món del disseny de productes.

Client: Coop Cambrils
Serveis: Disseny d'ampolla d'oli i de tota la línia de tota la línia de productes Mestral