Lluïsa Vives

Aquest projecte d’identitat ens va arribar a l’estudi a través de la dissenyadora d’interiors Judit Plana, que treballava en la reforma completa de la botiga de joguines de Valls Lluïsa Vives, coneguda popularment com “La Lluïseta”. Aquesta botiga de joguines, amb una gran tradició familiar, ha estat durant molts anys una botiga de referència a la comarca, i ara afronta els nous temps a càrrec de la tercera generació.

Treballem conjuntament amb la interiorista i amb el propietaris per crear una identitat molt personal i molt d’acord amb el seu nou concepte de botiga. La identitat creada per a Lluïsa Vives utilitza el color i unes formes molt bàsiques que recorden els jocs de construcció.
També vam crear el personatge “la Lluïseta”, una nena simpàtica i juganera que acompanya tota la identitat.


Un seguit d’aplicacions molt diverses: paper de regal, bosses, photocall, retolació exterior, la porta d’entrada, etc., van completar un projecte que, com més temps passa, més ens agrada.

Client: Lluiseta Vives
Website: facebook.com
Serveis: DISSENY D' IDENTITAT, DISSENY DEL PERSONATGE "LA LLUÏSETA", APLICACIÓ DE LA GRÀFICA AL PROJECTE D'INTERIORS, DISSENY PECES PORTA EXTERIOR
:
Disseny d'interiors: Judit Plana