Catalina

L’essència de la marca Catalina es basa en tractar l’oliva mediterrània amb passió i elegància, el que els permet oferir un oli d’oliva verge extra únic. Aquest projecte arriba al nostre estudi de la mà d’un mestre de molí que, juntament amb la seva dona, es dedica a produir el seu propi oli. Ens demanen un projecte complet de marca que doni vida a la seva producció.

La totalitat del projecte gira al voltant de la Catalina: protagonista de la marca que pot veure’s il·lustrada en l’etiqueta dels envasos. El primer pas que vam prendre en el seu desenvolupament va ser el naming. Escollirem un nom propi femení per una raó: Catalina està inspirada en la filla primogènita del matrimoni. Ella és estudiant d’Art i, igual que tota la família, valora l’art i l’artesania per damunt de tot. Així doncs, vam decidir que la millor forma de representar-la era a través d’una il·lustració orgànica i molt divertida.

Catalina és un projecte molt especial que com a acabat final incorpora un stamping blau metàl·lic a l’etiqueta a sobre del nom de la marca, impresa en un paper Tintoretto Gesso Greaseproof de Fedrigoni. Un projecte que demostra que quan s’obren les ales i es deixa volar la imaginació, es poden fer coses molt xules.

Client: Catalina
Serveis: Disseny de l'ampolla d'Oli
Fotografia Ferran Estivill
Il·lustració Eva Castro