Catalina

L’essència de Catalina es basa en tractar l’oliva mediterrània amb passió i elegància, el que permet a la marca oferir un oli d’oliva verge extra únic. Aquest projecte arriba al nostre estudi de la mà d’un mestre de molí que, juntament amb la seva dona, es dedica a produir el seu propi oli. Ens demanen un projecte complet de marca que doni vida a la seva producció.

En la fase de naming vam treballar moltes opcions, i finalment vam escollir un nom propi femení per una raó: La Catalina és la filla primogènita del matrimoni.

La totalitat del projecte gira al voltant de la Catalina, protagonista de la marca que pot veure’s il·lustrada a l’etiqueta dels envasos.

La Catalina és estudiant d’Art i, igual que tota la família, valora l’art i l’artesania per damunt de tot. Així doncs, vam decidir que la millor forma de representar-la era a través d’una il·lustració orgànica de colors mediterranis, càlids i molt lluminosos.

Catalina és un projecte molt especial que com a acabat final incorpora un stamping blau metàl·lic a la marca. L’etiqueta està impresa amb un paper Tintoretto Gesso Greaseproof de Fedrigoni.

Un projecte que demostra que quan s’obren les ales i es deixa volar la imaginació, es poden fer coses molt xules.

Client: Catalina
Serveis: Disseny de l'ampolla d'Oli
Fotografia: Ferran Estivill
Il·lustració: Eva Castro