Almendrina

Almendrina és una marca de tercera generació creada l’any 1935. L’encàrrec ens ve per la necessitat que té el client de fer un nou projecte de branding per a la seva marca. Els seus productes són de molta qualitat, però actualment han de compartir els lineals amb altres marques noves i més conegudes.

El projecte comença amb la intervenció de la marca, dins la qual es planteja una remodelació que respecti alguns dels codis de la marca original.

Disposem d’una gran família de productes, amb dues línies: ecològica i convencional. Els valors que volem transmetre són la qualitat de la marca, la modernitat i la trajectòria històrica. Per això decidim treballar les etiquetes amb l’il·lustrador Julio Aliau, mitjançant aquarel·les en què es representen fulles, flors d’ametller, fruits secs, etc., tot un conjunt de motius que acompanyaran la identitat de la marca Almendrina.

Client: PRODUCTOS KLAM - ALMENDRINA
Serveis: BRANDING - RESTYLING DE LA MARCA, ACTUALITZACIÓ DEL DISSENY DE LA CLÀSSICA LLAUNA D'ALMENDRINA, DISSENY DE LA NOVA LÍNIA DE PRODUCTES ECO, DISSENY DEL TETRABRICK ALMENDIRNA SOFT, DISSENY D'ESTAND, CREACIÓ DE TEXTOS I ESLÒGANS.